Fatima Thomas

USA
Started in 2000

Om makeupartisten

Senior makeupartist Fatima Thomas

Fatima er fra midtvesten i USA. I dag bor og arbejder hun i Harlem, hvor hun elsker at hænge ud med sine venner og sine to katte og danse til house-musik. Hun har mange interesser, som inspirerer hende i hendes arbejde. “Jeg elsker abstrakt kunst, musik med sjæl og at danse.” Hun kan også godt lide at stå tidligt op, gå tidligt på arbejde, og hun får konstant nye idéer, som hun udvikler. For Fatima begyndte hende forkærlighed for makeup i 1970'erne, skjult i sin mors skab …

Klæd-ud

“Mit tidligste minde var, da jeg sneg mig ind og sad ved min mors toiletbord, hvor jeg legede med hendes makeup og prøvede hendes parykker. Jeg forsøgte altid at komme til at ligne Lena Horne eller Diahann Carroll. Det var i 70'erne, go alle kvinder gik med parykker. Efter det voksede min interesse for makeup, og jeg startede min karriere bag disken. Der er sket meget siden da. For et par år siden støttede et team af M·A·C's senior makeupartister Life Ball i Wien. Jeg var så heldig at få lov til at arbejde med Whoopi Goldberg, som var en af mine yndlingsentertainere.”

Glød

“Jeg er så heldig at have pæn hud, så jeg bruger Lustre Drops i farven Sun Rush til at give huden dimension og ekstra glød. Jeg er kæmpe fan af Lightful Moisture Creme og Studio Moisture Tint SPF 15. Hvis du har problemer med huden, anbefaler Prep + Prime Moisture Infusion. Fugt kan betyde forskellen mellem trist og frisk hud. Brug den sammen med Prep + Prime Skin Smoother, der øjeblikkeligt forbedrer huden og får den til at se helt fejlfri ud.”

Hænger ud i Harlem

“En yndlingsaften for mig er at hænge ud i Harlem, spise middag med gode venner, se en god film sammen med mine to katte eller danse til house-musik. Hvis jeg skal i byen, kan jeg godt lide at bruge Feline Kohl Power Eye Pencil. Den er kulsort og får øjnene til at se supersexede ud.”

Makeupartistens favoritter: Fatima T